برای رسیدن به تونل جنگلی گیسوم اگر از رشت به سمت آستارا حرکت کنیم پس از طی 5 کیلومتر از شهر پره سر و ۲۰ کیلومتری شهر هشتپر در سمت راست جاده وارد جنگلهای گیسوم میشویم که با عبور از این جاده و طی مسافت تقریبی کیلومتر از وسط جنگل گیسوم به ساحل گیسوم میرسیم.
ادامه مطلب ...
گردنه حیران واقع در شهرستان آستارا جدا کننده دو استان گیلان و استان اردبیل میباشد. این گردنه در بیشتر زمانها در زیر پوششی از مه قرار دارد و از نظر طبیعی درهها و کوهپایههای آن، پوشیده از گلها و گیاهان جنگلی و مرتعی هستند.
ادامه مطلب ...
آبشار لاتون، در استان گیلان ۱۵ کیلومتری جنوب شهرستان آستارا، شهر لوندویل روستای کوته کومه جای گرفته است. ارتفاع تقریبی آبشار لاتون ۱۰۵ متر است که به لحاظ بلندی، مرتفعترین آبشار گیلان و ایران به حساب میآید.
ادامه مطلب ...
آبشار زمرد حویق یکی از زیباترین پدیدههای گردشگری شهرستان تالش و استان گیلان به شمار میرود که در تمام فصول سال گردشگران و کوهنوردانی از دیگر نقاط و استانهای دیگر را به خود جذب میکند.
ادامه مطلب ...
آبشار ویسادار در ۱۶ کیلومتری شهر پره سر در شهرستان رضوانشهر قرار دارد و از معروفترین جلوههای طبیعی و یکی از زیباترین آبشارهای ایران و سومین آبشار مرتفع استان گیلان است.
ادامه مطلب ...
بقعه دانای علی نام آرامگاهی است در خیابان آیت الله طالقانی در شهر رشت مرکز استان گیلان. مردم شهر رشت اعتقاد و تعصب خاصی نسبت به این بقعه دارند.
ادامه مطلب ...
شمال شهر تهران از مناطق مختلفی تشکیل شده که در هریک از این مناطق نیز تعدادی هتل قرار گرفته است، برای میهمانانی که به شهر تهران سفر می کنند و در قسمت های شمالی شهر کاری دارند، راحتر است که در یکی از هتل های شمال تهران اتاق رزرو کرده و اقامت نمایند.
ادامه مطلب ...
موزه چهل ستون اصفهان، در زمان شاه عباس اول و دوم صفوی و در سده یازدهم هجری قمری، در میان باغ وسیعی ساخته شد.
ادامه مطلب ...
صنعت گلابگیری که همیشه با نام قمصر همراه است، اهمیت ویژهای در توسعه اقتصادی منطقه دارد. در این مراسم که منحصراً در فاصله ماههای اردیبهشت، خرداد و تیرماه انجام میشود، از گل محمدی جهت تهیه گلاب استفاده میشود. گلاب را به نسبت غلظت یا رقت تولید شده آن، گلاب سنگین یا سبک مینامند
ادامه مطلب ...
اکثر مردم استان اصفهان مسلمان هستند، ولی بخشی از جمعیت استان را پیروان سایر ادیان تشکیل میدهند که ارمنیان عمدهترین آنها هستند. منطقه ارمنینشین استان، عمدتاً محدوده شهرک جلفا است. اجداد اولیه ارمنیانی که هماکنون در این ناحیه ساکن هستند، به فرمان شاه عباس در سال 1014 هجری قمری از محل خود در خط مرزی شمال غرب ایران به اصفهان کوچ داده شدهاند و به فرمان وی، اراضی وسیعی از ساحل جنوبی زایندهرود جهت اسکان به آنها واگذار گردیده و در طی سالیان متمادی بر جمعیت آنان افزوده شده است.
ادامه مطلب ...
